Siirt Üniversitesini hak ettiği yere taşıyacağız

Siirt Üniversitesini hak ettiği yere taşıyacağız

Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Profesör Doktor Nihat Şındak, bu görevi kendisine tevdi eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, Siirt Üniversitesini hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Siirt Üniversitesi Rektörlüğü görevi, Yüksek Öğretim Kurulu önerisi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takdirleriyle kendisine tevdi edildiğini belirten Şındak, "Öncelikle bu görevi bizlere tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi arz ederken, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Sayın Profesör Doktor M. Yekta Saraç ve kurulun değerli üyelerine ayrıca şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Üniversitenin ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda gayret göstermeye hazır olduğunu kaydeden Şındak, “Daha önce dekanlık ve rektör yardımcılığı görevlerinde bulunduğum kurumda rektör olarak görev yapmanın mutluluğunu duymaktayım. Görevde bulunduğum süre boyunca üniversitemizin ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda gayret göstermeye fedakârlık yapmaya hazırım. Üniversitemizin hak ettiği en üst noktaya ulaşabilmesi için akademik anlamda ciddi bir emek sarf eden akademisyenlerimize, kurumun işleyişini eksiksiz sürdürmek, öğrencilerin ihtiyaçlarını yerine getirmek için gece gündüz çaba sarf eden idari personelimize gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.