Siirt'e Okuma Seferberliği Projesi

Siirt'e Okuma Seferberliği Projesi

​Baykan Kaymakamlığı tarafından eylül ayında başlatılan “Baykan’da Okuma Seferberliği Projesi” kapsamında Türkiye genelinde başlatılan kitap toplama faaliyetine destekler artarak devam ediyor.

Bankaların Genel Müdürlükleri nezdinde başlatılan girişimler ses vermeye başladı. İş Bankası, Ziraat Bankası ve Halk Bankası başlatılmış olan “Baykan’da Okuma Seferberliği Projesi”ne göndermiş olduğu kitaplarla destek verildi.

Baykan Merkez Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen törende öğrencilere kitap ve satranç takımları dağıtıldı.

Kitap dağıtım töreninde açıklamalarda bulunan ilçe Kaymakamı Mehmet Tunç, “Kaymakamlık bünyesinde başlatılan kampanya ile ilçe genelinde okul ve kütüphanelerde öğrencilerimizin istifadesinde kullanılmak üzere çok sayıda kitap topladık ve en az 20 bin kitabın okullarımıza kazandırılmasını hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tunç, Kampanyaya destek olan kamu bankalarına, banka yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Törene; Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç, İş Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Celal Gökhan Temiz, Van Bölge Müdür Yardımcıları, Mehmet Karadağ, Mesut Öztaş, Batman Şube Müdürü Hüseyin Turfanda ve Siirt Şube Müdürü, Murat Alpaslan Demirtaş ile öğrenciler, öğretmenler katıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler