Silifke Otogar Esnafı Aşure Dağıttı

Silifke Otogar Esnafı Aşure Dağıttı

Silifke Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafları, Silifke Otobüscüler Kooperatifi ve Otogar Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan aşureler öğlen namazından sonra vatandaşlara ikram edildi.

MERSİN - Silifke Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışan esnaflar, Silifke Otobüscüler Kooperatifi Başkanı Ünal Ünüvar ve Otogar Müdürü Metin Tezcan, hazıladıkları aşureleri otogara gelen vatandaşlara ve öğle namazı için otogar mescidine gelen misafirlere ikram ettiler.

 

Silifke Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Metin Tezcan yaptığı konuşmada, "Müslümanlar için Muharrem ayının ayrı bir yeri vardır. Biz de esnaf kardeşlerimizin destekleri ve el birliğiyle yaklaşık bin kişiye ikram edebileceğimiz aşureyi hazırladık. Aşureyi her çeşit kuru ve yaş bakliyatlardan yaptık. Aşurenin çeşnisindeki zenginliği, damak tadı çok güzel olan bir yiyecek. Ayrıca aşure toplumsal kenetlenme ve kardeşliğin sembolü bir yiyecektir. Dağıtımını yaptığımız aşureler inşallah ilçemizin birlik ve beraberliğine vesile olur." diye konuştu.

 

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, İlçe Müftüsü Bekir Kaplan, Toros Mahallesi Muhtarı İbiş Kıl ve vatandaşlar, "Dayanışmayı ve birlikteliği sağlamaya bugünlerde daha çok ihtiyacımız var. Bu ortamı bizlere sağlayan otogar esnaflarımıza, Silifke Koop Başkanımız Ünal Ünüvar ve Otogar Müdürümüz Metin Tezcan'a çok teşekkür ediyoruz" diyerek kendilerine ikram edilen aşureleri birlikte yediler. (Osman Öksüz-İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.