Silopi’de Engelliler iftarda buluştu

Silopi’de Engelliler iftarda buluştu

Silopili engelliler düzenlenen bir iftar yemeğinde bir araya gelerek toplu olarak iftar yaptılar.

Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği başkanı Abdullah Süer tarafından evinde verilen iftar programında bir araya gelen Silopili engelliler, Ramazan ayının sonuna doğru toplu olarak iftar etmenin tadını çıkardılar.

Engelliler, verilen iftar yemeğinin ardından uzun süre sohbet ederek ve müzik dinleyerek mutluluklarını paylaştı.

İlk kez böyle bir gece yaşadığını ve bu iftar yemeği ile çok duygulandığını belirten engellilerden Sevgi Tay, programı beğendiklerini ve her şeyin çok güzel olduğunu söyledi.

Böyle bir programın düzenlenmiş olmasının çocuklarını mutlu ettiği gibi kendilerini de çok mutlu ettiğini belirten Sevgi Tay’ın babası İbrahim Tay, Dernek başkanı Abdullah Süer’e böyle bir hayra vesile olduğu için teşekkür etti.

Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer ise yemek sonrası yaptığı değerlendirmede, dernek olarak engellilere iftar yemeği verme kararını aldıklarını ve her şeyi kendi imkânları ile yaptıklarını söyledi.

Süer, “Yemeğimizi yedik, çaylarımızı da içtik. Engelli kardeşlerimizin daha iyi eğlenmeleri için böyle bir program düzenledik. Umarım eğlenmişlerdir. “dedi. (İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.