Silopi'de öğrencilere kışlık giysi dağıtıldı

Silopi'de öğrencilere kışlık giysi dağıtıldı

Profesyonel ve Amatör Spor Kulüplerini Destekleme ve Geliştirme Derneği tarafından Silopi'de ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi ve bot yardımı yapıldı.

Şırnak amatör liginde oynayan spor kulüplerine destekleri ile gündeme gelen, Amatör Spor Kulüplerini Destekleme ve Geliştirme Derneği, bu defa öğrencilere kışlık giysi yardımında bulundu. Habur Sınır Kapısı yakınlarında bulunan Şırnak İl Özel idare Tır Parkına giriş çıkış yapan şoförlerden makbuz karşılığında 5 TL bağış alan dernek yetkilileri, Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulundaki 155 öğrenciye kışlık giysi ve bot alarak dağıttı.

Dağıtıma katılan İlçe Kaymakamı Sezer Işıktaş yaptığı açıklamada spor kulüplerine yapılan yardımların yanı sıra bu defa öğrencilere yönelik yardım yapıldığını söyledi. Işıktaş; "Dernek yetkilileri öğrencilerimize kıyafet ve bot gibi çeşitli hediyeler almışlar. Bizde kendileri ile birlikte Şehit Ahmet Konuksever Ortaokulunda hediyelerini takdim ettik. Ben kendilerine, iş adamlarımıza ve şoförlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.