Silopi’de öğrencilere Kur’an-ı Kerim dağıtıldı foto

Silopi’de öğrencilere Kur’an-ı Kerim dağıtıldı foto

Yeşeren Gençlik Derneği ve AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanlığı yetkilileri Silopi’de ortaokul ve lise kız öğrencilerine Kur’an-ı Kerim ve şal hediye edildi.

Yeşeren Gençlik Derneği ve AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, Silopi ilçesinde ortaokul ve lise kız öğrencilerine Kur’an-ı Kerim ve şal hediye etti.

‘Yaradan Allah’ın Adıyla Oku’ projesi ile Güçlükonak, Uludere, Beytüşşebap, İdil, Cizre ve son olarak Silopi ilçesinde ortaokul ve lise öğrencilerine Kur’an-ı Kerim ve şal hediye eden Yeşeren Gençlik Derneği ve AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, öğrencilerin istek ve taleplerini de yerine getireceği sözünü verdi.

‘Yaradan Allah’ın Adıyla Oku’ projesi kapsamında toplam  500 Kur’an-ı Kerim ve şal hediye eden Atan, öğrencilerden dua talebinde bulundu.

Konu hakkında bilgi veren Atan, Ramazan ayı münasebeti ile böyle bir projeyi gerçekleştirdiklerini ve en güzel hediyenin Kur’an-ı Kerim olduğunu belirtti.

Öğrencilerin geleceğe ışık saçacaklarını da sözlerine ekleyen Atan, öğrencilere her sınıfa klima yardımında bulunacağını müjdeleyerek, cep telefon numarasını tahtaya yazıp, öğrencilerin istek ve talepleri için direk kendilerini arayabileceklerini söyledi.

Son olarak Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ile birlikte Vatan İlk Ortaokulu Ana sınıf öğrencilerini de ziyaret eden Atan ve beraberindekiler, minik öğrencilere oyuncak dağıttı.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.