Silopi’deki 112 ekibine takdir belgesi

Silopi’deki 112 ekibine takdir belgesi

​Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü, Silopi ilçesinde yaklaşık 40 gün süren sokağa çıkma yasağında görevlerini başarıyla yerine getiren 112 Acil ekibine takdir belgesi verdi.

Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Eyyüp Güneş ve Müdür Yardımcısı Dr. Soran Efendi, Silopi ilçesinde sağlık ekibini ziyaret etti.

Güneş, burada yaptığı açıklamada, 14.12.2015 tarihinden itibaren Silopi ilçesinde  başlayan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği koordinatörlüğünde acil sağlık hizmetlerinin kesintisiz devam ettiğini söyledi.

Sokağa çıkma yasağı boyunca görevlerini eksiksiz yaptıklarını ifade eden Güneş, şöyle dedi: “Silopi ilçesinde 14.12.2015 tarihinden itibaren Silopi 1,2,3 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Devlet Hastanesi nakil ekibi ile birlikte 2 bin 750 acil ve nakil hastasına müdahale edilip hastanelere nakledilmiştir. Belirtilen tarihte Silopi ilçesinde acil ve nakil istasyonlarında 16 ambulans sürücüsü, 30 sağlık personeli, 7 ambulansla ve 1 adet ambulans helikopterle acil ve nakil sağlık hizmeti sağlanmıştır.”

Sağlık Bakanlığı tarafından Silopi 112 Acil sağlık ekibi adına düzenlenen takdir belgeleri, Dr. Eyyüp Güneş tarafından ilgili personele verildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.