Silopi'deki patlamada ağır yaralanan çocuk Diyarbakır'a sevk edildi

Silopi'deki patlamada ağır yaralanan çocuk Diyarbakır'a sevk edildi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'liler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan hastanede tedavi altında olan 4'ü polis 7 yaralıdan hayati tehlikesi olan 1 yaşındaki çocuk Diyarbakır'a sevk edildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'liler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan hastanede tedavi altında olan 4'ü polis 7 yaralıdan 2 kişi taburcu edilirken, hayati tehlikesini koruyan 1 yaşındaki Yakup Birlik ise Diyarbakır'a sevk edildi.

Saldırıda yaralanan 5'i polis 23 kişiden, tedavileri tamamlanan 9'u bir gün sonra Silopi Devlet Hastanesinden taburcu edildi.

 Silopi Devlet Hastanesinde tedavileri süren yaralı 4 polis kendi istekleri üzerine tedavilerini devam etmesi için memleketlerine sevk edildi. 6 aylık Yusuf Birlik ve 7 yaşındaki Emirhan Sakar bugün  taburcu edilirken, hayati tehlikesi devam eden 1 yaşındaki Yakup Birlik ise Diyarbakır'da tedavisi süren annesinin yanına Dicle Üniversitesi Çocuk Cerrahi Bölümüne sevk edildi.

Silopi ilçe merkezinde Pazartesi günü akşam saatlerinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracının 10. Cadde'den geçişi sırasında PKK’lilerce gerçekleştirilen saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.