Silopililer 'seyyar marketler'e akın etti video foto

Silopililer 'seyyar marketler'e akın etti video foto

Sokağa çıkma yasağı ve operasyonların devam ettiği Şırnak’ın Silopi ilçesinde bugün için açılan 'Seyyar Marketler' satış yapmaya başladı.

Sokağa çıkma yasağı ve operasyonların devam ettiği Şırnak’ın Silopi ilçesinde halkın temel ihtiyaçlarını karşılamak için ilçe kaymakamlığının izniyle bugün için açılan 'Seyyar Marketler' satış yapmaya başladı.

Silopililer, bazı mahalle ve sokaklarda konuşlandırılan seyyar marketlere akın ederken alınan güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.

Silopi Kaymakamlığı da yaptığı açıklamada, ilçede bugün halkın temel ihtiyaçlarının karşılanması için Yenişehir, Dicle ve Ofis mahallerinde polis kontrolünde seyyar market araçları ile satış yapılacağını duyurmuştu.

Duyuruda, Yenişehir, Dicle ve Ofis mahallerinde ikamet eden halkın, bugün saat 08.00 ile 17.00 arasında temel ihtiyaçların karşılanması için seyyar market araçları ile ilçe emniyet müdürlüğü görevlileri kontrolünde satış yapılacağı belirtildi.

Ayrıca Yenişehir, Dicle ve Ofis mahalleri dışında kalan mahallelerde ise güvenlik gerekçesi ile satış yapılmayacağı ve sokağa çıkma yasağını ihlal edenler hakkında yasal işlem yapılacağı ifade edildi.

İLKHA

























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.