Silvan Profilo İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi

Silvan Profilo İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eğitim öğretim hizmeti veren Profilo İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi.

Okullarda eğitim gören yaklaşık 18 milyon öğrencinin bugün karnelerinin almalarıyla beraber 2021-2022 eğitim-öğretim yılı sona erdi.

Silvan Profilo İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve yöneticileri, 124 öğrencisini mezun ederek ilk mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadı.

Okul Müdürü İrfan Ceylan, ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadıklarını belirterek öğrencilere başarılar diledi.

Silvan'daki okullar arasında başarı sıralamasında ilk sıralarda yer aldıklarını belirten Ceylan, "Bu sene 124 öğrenciyle ilk mezunlarımızı verdik. İlk mezunlar olarak güzel sonuçlar bekliyoruz. LGS başarısında ilçemizdeki merkez imam hatip ortaokulları arasında başarı sıralamasında ilk sırlardayız. Diğer ortaokullara göre farkımız, akademik başarının yanında manevi yönden de öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz. Bu yüzden sorumluluğumuz iki kat artıyor." diye konuştu.

Ceylan " Öğrenci, öğretmen ve ailelere teşekkür ediyorum. Okul olarak biz öğrencilerimize, mesleki bilgi ve beceriyi kazandırarak mezun olduktan sonra da insani değerleri öğretmeye tüm öğretmenlerimizle beraber gayret ettik. Mezun olan tüm öğrencilerimize yaşamları boyunca her alanda başarılar diliyorum. Mezun öğrencilerimizin yolları açık olsun." dedi.

Mezuniyet programı, Mezun olan öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler