Silvan'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi

Silvan'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi

Kur'an Nesli Platformu tarafından Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde kız ve erkek çocuklara namaz öğretimi, adap dersleri ve çeşitli aktivitelerin "Hayat Namazla Güzeldir" programı yapıldı.

Ağustos ayının ortası ve eylül ayı başlarında Kur'an Nesli Platformu tarafından; toplumda namazın önemine dikkat çekmek ve erken yaşta çocukları namaza alıştırmak amacıyla ülke genelinde birçok merkezde "Hayat Namazla Güzeldir" adıyla 3 haftalık öğretim programları gerçekleştirildi.

7-12 yaşları arasındaki çocuklara namazı sevdirmek amacıyla kız ve erkek çocuklarına yönelik kentte düzenlenen program, renkli görüntülere sahne oldu.

1'inci Kılıçarslan Kent Meydanı'nda Silvan Kur'an Nesli Platformu Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlik, çocukların okudukları Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program finalinde çocuklar, şiir ve ilahiler seslendirdiler.

Etkinlikten sonra çocuklar "Hayat Namazla Güzeldir" sloganıyla 1'inci Kılıçarslan Kent Meydanı'ndan merkez Selahaddin-i Eyyubi Camisine kadar yürüyüş yaptılar. Camide hep beraber kılınan ikindi namaz ile program sona erdi.

Renkli görüntülere sahne olan program, aileler tarafından takdirle karşılandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.