Silvan'daki Köy Muhtarlarından Diyarbakır Valisini Ziyaret Etti

Silvan'daki Köy Muhtarlarından Diyarbakır Valisini Ziyaret Etti

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ne Bağlı Köy Muhtarları Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı Makamında Ziyaret Ederek Silvan'daki Köylere Vermiş Olduğu Katkı Ve Desteklerden Dolayı Teşekkür Ettiler.

DİYARBAKIR- Silvan İlçesi'ne bağlı köylerdeki muhtarlar, Vali Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Silvan İlçesi'ne bağlı 15 köyün muhtarı katıldı.

 

Vali Toprak, köylerdeki yaşamı en yüksek standartlara çıkarmak için Devletin verdiği kaynaklarla tüm çalışmaların yapıldığını ifade ederek, "Köylerimiz ve orada yaşayan vatandaşlarımız bizim için çok değerliler. Önemli olan birlik ve beraberliğinizi bozmayarak, birbirimize inanarak, sevgiyle, saygıyla ve hürmetle yaklaşarak bize gelen talepleri en iyi şekilde yerine getirip vatandaşlarımızın huzur, mutluluk ve güzellikler içerisinde yaşamasını sağlamaktır. Biz burada Devletimizi temsil ediyoruz. Onun vermiş olduğu kaynaklarla ve görev bilinci ile Bakanlıklardan İl Özel İdaresine gelen kaynaklar ve KÖYDES Projesi kapsamında Diyarbakır'daki köylerimizin yol ve alt yapı çalışmalarını yaparak yaşam standardını yükseltmeyi hedefledik. Özellikle 2011 - 2012 seneleri içerisinde Silvan İlçemize önemli yatırımların gelmesini sağladık. Bir taraftan eskimiş olan stabilize yollarımızın yenilemelerini gerçekleştiriyoruz. Bir taraftan da asfalt yapıyoruz. Birinci kat asfaltlarımızı yaparak vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. İlk defa asfalta kavuşan köylerimiz de var. Bu bizleri de mutlu ediyor" dedi.

 

Silvan İlçesi köy muhtarları köylere yapılan çalışmalarda vermiş olduğu desteklerden dolayı Vali Toprak'a teşekkür ettiler. (Osman İçli-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.