Sincik'e bağlı Çamdere köyü karantinaya alındı

Sincik'e bağlı Çamdere köyü karantinaya alındı

Tüm dünyayı etkisi altına Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, Adıyaman'ın Sincik ilçesinde bir köy tüm mezralarıyla karantinaya alındı.

Her geçen gün artan vakalardan dolayı yeni yerleşim yerleri karantinaya alınmaya devam ediyor. Adıyaman'ın Sincik ilçesinde Çamdere köyü tüm mezralarıyla birlikte karantinaya alındı.

Sincik Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada "Çamdere köyümüzde Coronavirus vakalarının artması nedeniyle tüm mezraları dahil olmak üzere karantina kararı alınmıştır. Köye tüm giriş, çıkışlar durdurulmuştur. İkinci bir değerlendirmeye kadar karantina süreci devam edecektir. Tüm vatandaşlarımızın sosyal izolasyona ve fiziksel temasa dikkat etmeleri, kendi ikametlerinde kalmaları, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları ve misafir kabul etmemeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları için muhtarlık, köy korucularımız, imamlar ve Jandarma ekiplerimiz görevlendirilmiştir. Karantina uygulamasına yönelik denetimler yapılacak olup tedbirlere riayet etmeyenler hakkında idari ve adli işlem yapılacaktır." denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.