Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Şırnak'ta bazı bölgeler geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Şırnak'ın Merkez, Cizre, Silopi, Uludere, Güçlükonak ve Beytüşşebap ilçelerinin bazı kırsal bölgeleri 15 gün süreyle geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiği belirtildi.

Konuya ilişkin Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, milli güvenliğin sağlanması, kamu düzeni ve güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi ile başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla belirlenen bazı bölgelerin 15 Ocak 2021' e kadar geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiği ifade edildi.

Geçici özel güvenlik bölge bilgilerinin paylaşıldığı açıklamada, "Şırnak İlimizin Merkez, Cizre, Silopi, Uludere, Güçlükonak ve Beytüşşebap ilçelerine bağlı Cudi Dağı Bölgesi, Bestler Dereler Bölgesi,  Kurt Dağı Bölgesi, Kureşin Bölgesi, Karaçalı T. Bölgesi, Kel Mehmet D. Bölgesi, Serin V. Bölgesi, 2088 Rk T. Bölgesi, Küçük Su Y. Bölgesi, Gabar Dağı Bölgesi, Faraşin Y. Bölgesi, Altın Dağ Bölgesi, İncebel Dağ Bölgesi, Oymakaya Bölgesi ve Tanin Bölgesinde 01 - 15 Ocak 2021 tarihleri arasında 15 gün süreyle 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edilmiştir." denildi.

Açıklamada, vatandaşların bahse konu tarihler arasında can ve mal güvenlikleri bakımından söz konusu bölgeye izinsiz olarak girmelerinin yasak olduğu belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler