Şırnak’ta istifa eden AK Parti ilçe başkanlarının yerine yeni atamalar

Şırnak’ta istifa eden AK Parti ilçe başkanlarının yerine yeni atamalar

Şırnak’ta istifa eden AK Parti Cizre, Silopi ve İdil ilçe başkanlarının yerine, yeni ilçe başkanları atandı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Cizre İlçe Başkanı Cihan Güven, Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, İdil İlçe Başkanı Mehmet Emin Bozkurt görevinden istifa etmişti. İstifa eden ilçe başkanlarının yerine yeni ilçe başkanları atandı.

Ak Parti Şırnak İl Başkanlığınca yeni ilçe başkanlarının seçimi için yapılan temayül yoklaması yapıldı. Ardından, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile yapılan istişareler sonucu yeni ilçe başkanları belli oldu. Yeni İlçe Başkanları için İl Başkanlığı Konferans salonunda devir teslim töreni yapıldı. Törene, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ile İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ve partililer katıldı.

Cizre İlçe Başkanı Cihan Güven görevini Mehmet Akif Özalp’a, Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen görevini Rana Tellioğlu’na ve İdil ilçe Başkanı Mehmet Emin Bozkurt ise görevini Murat Ay’a devir etti.

Törende konuşan İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, “Partimizde hizmet davası her zaman devam ediyordu. Hizmet yapmak için mevki ve makam hiç önemli değildir. Biz Ak Parti olarak her zaman halkımızın hizmetkârıyız. Halkımıza hizmet için çok sayıda başvurular alındı. Ama sadece o görev için sadece bir kişinin olması gerekiyordu. Bu demek değildir ki diğer adaylar yetersizdir. Ancak dediğim sadece bir kişi görev alabilirdi. Bundan önceki değerli başkanlarımızın partimize ve halkımıza çok hizmetleri olmuştur. Bunun için kendilerini çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yapacak olan arkadaşlarımıza ise halkımıza hizmet konularında başarılar diliyorum. Eminim ki, onlarda bu görevi layığı ile yerine getireceklerdir” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.