Şırnak’ta kaçakçılık ve asayiş operasyonu: 65 gözaltı

Şırnak’ta kaçakçılık ve asayiş operasyonu: 65 gözaltı

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünce kent merkezi ve ilçeleri ile Habur Sınır Kapısı’nda yapılan kaçakçılık, asayiş ve resmî belgede sahtecilik operasyonları neticesinde 65 şüpheli gözaltına alındı.

Konuya dair Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, “Operasyonlar neticesinde bir adet Beretta marka tabanca, tabancaya ait bir adet şarjör ile 6 adet fişek, 83,40 gram eroin, 21,55 gram metamfetamin, 314,90 gram esrar, 0,83 gram bonzai, bir adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat, 295 paket kaçak sigara, 300 paket elektronik sigara tütünü, 52 kilogram kaçak tütün, 55 adet kaçak cep telefonu, 40 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonlar kapsamında toplam 49 şüpheli hakkında gerekli yasal işlem yapılmıştır.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Kaçakçılık ve asayiş ile ilgili olarak Habur Kara Hudut Kapısı Şube Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar kapsamında 5 şüpheli kaçakçılık, 6 şüpheli asayiş, 2 şüpheli terör ve 3 şüpheli resmî belgede sahtecilik suçundan olmak üzere toplam 16 şüpheli gözaltına alınmış, ilgili birimlerine teslim edilmiştir.” İfadelerine yer verildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler