Siverek'te 6 kişinin öldüğü olayla ilgili 1 kişi daha tutuklandı

Siverek'te 6 kişinin öldüğü olayla ilgili 1 kişi daha tutuklandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 6 kişinin öldüğü ve 6 kişinin yaralandığı olay ile ilgili tutuklu sayısı 6'ya yükseldi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Çeltik Mahallesinde, 6 kişinin öldüğü ve 6 kişinin yaralandığı silahlı kavga ile ilgili bir kişi daha çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Son tutuklamanın ardından olayla ilgili tutuklu sayısı 6'ya yükseldi.

Şanlıurfa Valiliğinin konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"İlimiz Siverek ilçesine bağlı Çeltik Mahallesinde 15.06.2019 günü meydana gelen 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak yürütülen adli soruşturma kapsamında; 21 Haziran 2019 günü adliyeye sevk edilen 1 şüpheli daha adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konmuştur. Devam eden adli soruşturma kapsamında bugüne kadar tutuklanan kişi sayısı böylece 6'ya yükselmiştir.

Açıklamanın devamında olay ile ilgili tedbirlerin devam ettiği belirtilerek, "Olayla ilgili adli soruşturma etkin bir şekilde yürütülmekte olup, ayrıca olayın ilk anından itibaren alınan çok yönlü idari tedbirler de aynı şekilde uygulanmaya devam etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Hatırlanacağı üzere, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 15 Haziran 2019 günü İzol aşiretine mensup akrabalar arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan silahlı kavgada 4, sonrasında yaşanan trafik kazasında 2 olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetmişti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.