Siverek'te öfkeli koca tartıştığı eşini ve kayınbabasını öldürdü

Siverek'te öfkeli koca tartıştığı eşini ve kayınbabasını öldürdü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öfkeli koca,tartıştığı eşini ve kayınbabasını öldürdü,eşinin küçük yeğenini de yaraladı.

Olay, Siverek ilçesine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Bürüncek (Meqtele) Kırsal Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Dölek (Mîyadûn) Mahallesi’nde ikamet eden Halim Ç., 8 ay önce Bürüncek (Meqtele) Mahallesi’nde yaşayan Hacı Arslan’ın kızı Aynur Arslan ile dini nikah ile evlendi.

Evlendikten sonra hemen yanı başlarındaki Dölek (Mîyadûn) Mahallesine gelin giden Aynur Arslan, iddiaya göre kocasında kötü muamele ve şiddet görmeye başladı.

Yapılan kötü muameleye dayanamayan Aynur Arslan kızarak baba evine döndü. Bir süre babası ve annesi ile yaşayan Aynur Arslan, daha sonra Adana’da abilerinin yanına gitti.

Halim Ç., aracılar araya koyarak eşinin eve dönmesini istedi. Baba Hacı Arslan, gelen aracılara kızının koca evine dönmek istemediğini söyledi.

Aynur Arslan’ın, Adana’dan baba evine döndüğünü duyan öfkeli koca, Bürüncek (Meqtele) Mahallesine giderek eşinin babası Hacı Arslan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Halim Ç. yanındaki getirdiği av tüfeği ile önce Hacı Arslan’a daha sonra ağaçtan meyve toplayan eşi Aynur Arslan ve eşinin yeğeni Fatih Altunbaş’a 5 el ateş açtı.

Olayda Aynur Arslan olay yerinde hayatını kaybederken, Hacı Arslan ve Fatih Altunbaş yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Hacı Arslan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatih Altunbaş’ında tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından Jandarma her iki mahallede yoğun güvenlik önlemleri alırken, olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İLKHA


Şanlıurfa’da öfkeli koca tartıştığı eşini ve kayınbabasını öldürdü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.