Siverek'teki silahlı kavga kameralara yansıdı

Siverek'teki silahlı kavga kameralara yansıdı

Şanlıurfa'da dün çıkan ve bir kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dün çıkan ve bir kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı silahlı kavga amatör bir kameraman tarafından çekilen görüntüye yansıdı.
Kavga, dün saat 17.45 sıralarında Camikebir Mahallesi'nde bulunan Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelmişti.

Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan iki aile Karakeçi Camii yanında karşılaştılar ve tartışmaya başladılar. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından kavganın başladığını gören diğer aile fertleri kavgaya dâhil olunca kavga büyüdü.

Taşların ve sopaların kullanıldığı kavgaya silahlarda eklenince çevredekiler, polis ve ambulans ekiplerine haber verdi.

Çıkan kavgada yaralanan Ahmet K, Şaban L, Ekrem K, Mehmet L, Mustafa L. ve Bahri K., çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Burada hastanenin acil bölümünde tedavi altına alınan yaralılardan Şaban L., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavileri ise sürüyor.

Kavganın yaşandığı olay yerinde ve hastane önünde geniş güvenlik önlemi alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.