Siyer sınavından dönen görevliler düşen çığda mahsur kaldılar

Siyer sınavından dönen görevliler düşen çığda mahsur kaldılar

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen siyer sınavı için Tatvan’dan Hizan ilçesine giden görevliler, dönüş yolunda düşen çığda mahsur kaldılar.

Peygamber Sevdalıları tarafından, Türkiye geneli bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı için Tatvan’dan Hizan ilçesine giden görevliler, dönüş yolunda Güzeldere mevkiinde düşen çığda mahsur kaldılar.

Tatvan-Hizan Karayolu’nun Güzeldere mevkiinde yola düşen çığ nedeniyle mahsur kaldıklarını belirten Peygamber Sevdalıları Platformu Tatvan Koordinatörlerinden Erkan Yaşar, Hizan’da düzenledikleri siyer sınavı dönüşü düşen çığda, iki saati aşkın süre mahsur kaldıklarını belirtti.

Yaşar  şunları söyledi:

“Bu gün Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Hizan ilçesi ve Yolalan Beldesinde düzenlenen siyer sınavından dönüyorduk. Gördüğünüz gibi Tatvan- Yolalan arasında çığ düşmesi var. Mahsur kalmış durumdayız. Kardeşlerimizle birlikte yolun açılmasını bekliyoruz. Yolun açılması için çalışan ekiplerin araçları çığın altında kalmış. Bizler de bekliyoruz. Yolun açılmasıyla birlikte Tatvan’a döneceğiz. Sınavımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz için Allah’a hamdolsun.” dedi.

Tatvan- Yolalan arasında meydana gelen çığdan dolayı mahsur kalanların kurtarılma çalışmaları devam ediyor.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.