Siyer Yarışması için imkanı olmayanlara 500 kitap dağıtıldı

Siyer Yarışması için imkanı olmayanlara 500 kitap dağıtıldı

Peygamber Sevdalıları Vakfı Sınav Komisyonu Üyesi Abdullah Aslan, 14 Şubat’ta "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenecek Siyer Yarışması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu yıl online olarak düzenlenecek yarışmanın başvurusunun 7 Şubat tarihinde sona ereceğini hatırlatan Aslan, tüm halkı Siyer Yarışmasına katılmaya davet etti.

Batman’da bilgisayar, tablet, cep telefonu ve benzeri iletişim araçlarını kullanamayacaklar için 500 kitabın kırtasiyelerde çoğaltılarak dağıtımının yapıldığını aktaran Aslan, yarışmada dereceye girenlere 1001 ödülün verileceğini anımsattı.

Aslan, “Bu yıl sistemde yapılan değişikliklerden biri, başvurusu tamamlanan kardeşlerimize bilgi mesajı yerine https://peygambersevdalilari.com web sitemizde başvuru sorgulama menüsünden kategori ve kimlik numarası yazılarak başvuru durumu kontrol edilebilmesidir. Yarışma, Peygamber Sevdalıları Vakfınca belirlenen https://peygambersevdalilari.com web sayfasından online olarak gerçekleştirilecektir.” dedi.

Yarışmanın dört kategoride yapılacağı bilgisini paylaşan Aslan, “Yarışma 14 Şubat Pazar günü yapılacaktır. Birinci kategori saat 10.00-12.00, ikinci kategori saat 13.00-15.00, üç ve dördüncü kategoriler saat 16.00-18.00 arasında farklı oturumlarda yapılacaktır. Ayrıca yarışmacılara yarışmaya giriş yerleri e-posta/sms yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.” diye konuştu.

İlde Siyer Yarışması için imkanı olmayanlara 500 kitap dağıtıldığını belirten Aslan konuşmasına şöyle devam etti:

“Yarışmamıza ait kaynak kitaplarımız için özel bir baskı yapılmamıştır. Ancak birinci ve ikinci kategori için yarışma komisyonumuzca seçilen kaynak kitabımız İdeal Eğitim Vakfı Eğitim Komisyonu tarafından basılmıştı. Kaynak kitaplarımızın seslendirilmiş haliyle PDF formatında https://peygambersevdalilari.com/yarisma-kitaplari uzantısında indirilebilmektedir. Gelen yoğun talep üzerine bazı hayırseverlerin sponsor olmasıyla bilgisayar, tablet, cep telefonu ve benzeri iletişim araçlarını kullanamayacaklar için ilimizde 500 kitap kırtasiyelerde çoğaltılarak dağıtımı yapıldı.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler