"Siyonist çete yarın Mescid-i Haram'a saldırmaktan çekinmeyecek"

"Siyonist çete yarın Mescid-i Haram'a saldırmaktan çekinmeyecek"

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde terör şebekesine tepki amaçlı düzenlenen basın açıklamasında, Siyonist çetenin zulümleri tel'in edildi.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Bismil Sivil Toplum Kuruluşları (BİSTK), Mescid-i Aksa'yı kapatıp, burada ibadet edilmesini engelleyen ve Filistinlileri katleden Siyonist terör şebekesine tepki amacıyla basın açıklaması düzenledi.

BİSTK adına yapılan açıklamayı okuyan Merkez Camii İmam-Hatibi Hıdır Beydağ, bugün Kudüs'te Mescid-i Aksa'ya saldıran Siyonist çetenin yarın Mekke'de Mescid-i Haram'a saldırmaktan çekinmeyeceğini söyledi.

Beydağ, "Biz Müslümanlar'ın yani ümmetin sabrını test ediyorlar. Ey İsrail, sabrımız taşmak üzeredir! Ey İsrail! Şunu bil ki sana Bismil'den sesleniyoruz, aklını başına al! Müslümanların manevi değerlerine, Mescid-i Aksa'ya, Küdüs'e bir köpek gibi saldırmaktan vazgeç. Tarih de şahitir ki Allah defalarca azgınlığınızdan dolayı sizi helak etti. Vallahi tekrar helakınız yakındır. Ey zalim, kafir İsrail, derhal muhasarayı kaldırın! Yüce Allah, İsrail ve iş birlikçisi Amerikaya ve tüm kafirlere Kur'an'da şöyle sesleniyor: Kafirler istese de istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır." dedi.

Terör oluşumunu tel'in amaçlı ellerinde pankart taşıyan kalabalık, sık sık tekbir getirdi.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler