Siyonist işgal rejimi, 12 yaşında bir çocuğu kaçırdı

Siyonist işgal rejimi, 12 yaşında bir çocuğu kaçırdı

Filistinlilerin kıyafetlerini giyerek kendilerini kamufle eden ve "musta'reb" olarak nitelendirilen siyonist eşkıyalar dün akşam Kudüs'ün El-İseviyye beldesinde bir çocuğu kaçırdı ve belde ahalisini de tehdit etti.

Edinilen bilgilere göre, görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre musta'reblerden bir grup El-İseviyye beldesine baskın düzenledikten sonra Şehid Muhammed Ubeyd Mahallesi'nden Muaz Uveyvi adlı 12 yaşındaki bir çocuğu kaçırdı. 

Musta'rebler, siyonist işgal rejiminin güvenlik teşkilatında gizli olarak çalışan ve kendilerine değişik isimler veren elemanlardan oluşuyor. 

Filistinlilerin kıyafetlerini giyerek kendilerini gizleyip gösterilerde, eylemlerde Filistinlilerin arasına karışıyorlar. Filistinlilerin dillerini çok iyi konuşacak şekilde eğitiliyorlar. Ani baskınlar yaparak Filistinlileri yakalayıp işgal rejimine teslim ediyorlar. 

İşgal rejimi bu şekilde kendilerini kamufle eden elemanlarını zaman zaman esirlerin arasına da sokuyor. Bunlar, esirlerin cezaevlerindeki eylemlerini bozmak ve bazen de esirler tarafından rehin alınan cezaevi görevlilerini kurtarmak amacıyla müdahale ediyorlar. Cezaevlerinde esirler arasında konuşulanları dinlemek ve cezaevi yönetimine bilgi vermek amacıyla da bu tür kişilerden yararlanılıyor. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.