Siyonist işgal rejimi Batı Şeria ve Kudüs'ün birçok bölgesine baskın düzenledi

Siyonist işgal rejimi Batı Şeria ve Kudüs'ün birçok bölgesine baskın düzenledi

Siyonist işgal rejimi, Batı Şeria ve Kudüs'ün birçok bölgesine baskın düzenlerken baskınlar sırasında işgal askerleriyle Filistinliler arasında çıkan çatışmalarda yaralananlar olduğu ifade edildi.

Yerel kaynaklar, işgal rejiminin Kalkiliya'da 6 kişiyi esir aldığını, esir alınanların Enes Selman, gazeteci Mücahid Merdavi, Ahmed Ömer Avde, Ali Ahmed El-Ceda', Enes Hasan Selman ve Hamza Salih Merdavi olduğunu belirtti.

Siyonist işgal rejiminin ayrıca El-Halil'in doğusundaki Sair beldesinden Imad Şahin ve Kudüs kentinden Yusuf Ebu Nab'ı esir aldığı belirtildi.

Siyonist işgal rejimi, Cenin'e bağlı Ebu Daif beldesi sakinlerinden üç genci Cenin dışındaki çevre yolunda esir alırken, esir alınan gençlerin Muhammed Yasin, Hilal Yasin ve Salim Yasin olduğu öğrenildi.

Siyonist işgal rejiminin El-Bire kentine düzenlediği baskın üzerine çıkan çatışmalar sırasında 16 yaşlarındaki iki gencin yaralandıkları açıklandı.

Batı Şeria ve Kudüs'ün çeşitli bölgelerine günlük olarak baskınlar düzenleyen siyonist işgal rejimi, baskınlar için genellikle insanların uykuda olduğu gece geç saatlerini ya da sabah erken saatlerini tercih ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler