Siyonist işgal rejimi, gece boyunca Gazze'ye bombalar yağdırdı

Siyonist işgal rejimi, gece boyunca Gazze'ye bombalar yağdırdı

Terör rejimi israile ait savaş uçakları gece boyu Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda çok sayıda şehit ve yaralananlar oldu.

İşgal rejimi, tüm dünyanın gözü önünde Gazze halkına zalimce saldırmaya devam ediyor. 182 gündür Gazze Şeridi'nde soykırım yapan terör rejimi, halkı zorla aç ve susuz bırakarak büyük bir insani felakete yol açmayı sürdürüyor.

Siyonist rejimin savaş uçakları ve topçu birlikleri, gece boyunca Gazze Şeridi'nin Han Yunus ile Refah kentine saldırılar düzenledi.

Terör rejiminin savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şeyh Zayid bölgesini şiddetli şekilde bombalarken Gazze kent merkezinin çeşitli bölgeleri de topçu bombardımanına maruz kaldı.

Havadan ve karadan gece boyu Gazze Şeridi'nin çeşitli noktalarına düzenlediği saldırılarda çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere çok sayıda kişi şehit ve yaralananlar oldu.

İşgal rejiminin 7 Ekim 2023'ten buna Gazze'ye yönelik düzenlediği saldırılarda en az 14 bin 500’ü çocuk, 9 bin 560'ı kadın olmak üzere 33 bin 37 Filistinli şehit oldu, 75 bin 668 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu belirtiliyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.