Siyonist işgal rejimine Batman'dan tepki

Siyonist işgal rejimine Batman'dan tepki

Siyonist işgal rejimin, Mescid-i Aksa ve orada ibadet eden Müslümanlara yönelik saldırıları Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlene kitlesel basın açıklamasıyla tel'in edildi.

Kozluk Cumhuriyet Meydanı'nda, HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanlığının öncülüğünde yapılan basın açıklamasına siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları destek verdi.

Basın açıklamasını HÜDA PAR Kozluk İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Tufan okudu. İslam beldelerinin 80 yılı aşkındır siyonist, gasıp bir güruhun saldırısıyla karşı karşıya olduğunu belirten Tufan, Müslümanlara saldırılara karşı birlik çağrısında bulundu.

Tufan, "Yine bir Ramazan ayı ve yine 14 Mayıs günü olan işgalin resmen ilan edildiği tarihin yıl dönümü. Yine işgalci terör şebekesinin Kudüs ve Mescidi Aksa’ya karşı zalimane ve hunharca saldırıları. Ama Hamd olsun! Bugün Direniş cephesinden müjdeli haberler alıyoruz. Kudüs direniyor, Mescid-i Aksa direniyor, Şeyh Cerrah direniyor, İzzettin El Kassam ümmetin izzetini muhafaza ediyor. Telaviv, Beerşeba, Holon, Aşdod, Aşkelon, Yafa, Lod ve bir bütün olarak siyonistler kendi yaktıkları ateşini içerisinde yanıyor." dedi.

"Direniş, terör rejiminin anlayacağı dilde konuşacaktır"

Tufan, açıklamasına şöyle devam etti:

Hamdolsun denklem değişmiştir. Direniş, artık işgalci terör rejiminin, Siyonizmin ve Emperyalizmin anlayacağı dilde konuşacaktır. Direniş, Telaviv’in kalbine atılan füzelerle ve tamamen kendi planları doğrultusunda saati dahi şaşmadan cevap verebiliyor. Bütün dünyaya büyük bir gururla sundukları ve arkasına saklandıkları için kendilerini güvende hissettikleri demir kubbe, Gazze’den atılan füzelerle delik deşik olmuştur, kevgire dönmüştür.

"Doğusuyla batısıyla Kudüs bizimdir ve bizim kalacaktır"

Direnişin bugün daha da güçlü ve donanımlı olduğunun altını çizen Tufan, "Dün taş ile sapan ile başlayan direniş, bugün Telaviv ve siyonistlerin sığındıkları tüm mekanlar direnişin menzili içerisine girmiştir. İnşallah bundan sonra direniş, çok daha güçlü olacaktır. Allah’ın yardımıyla Rabbimiz, direniş erlerinin güçlerine güç, cesaretlerine cesaret katsın. Zalimlerin kalplerindeki endişe ve korkuları artırsın inşallah. Bütün dünya ve insanlık bilsin ki, doğusuyla batısıyla Kudüs bizimdir ve bizim kalacaktır." ifadesini kullandı.

Basın açıklamasının ardından işgalci çetelerin saldırıları sonucu şehid olan Filistinliler için Molla Veysi Güner, gıyabi cenaze namazı kıldırdı. Program, Kozluk İlçe Müftüsü Hasan Serçe'nin yaptığı dua ile devam etti.

Program, yüzlerce aracın oluşturduğu konvoyun şehir turunun ardından sona erdi.


Siyonist işgal rejimine Batman'dan tepki

Siyonist işgal rejimine Batman'dan tepki

Siyonist işgal rejimine Batman'dan tepki

Siyonist işgal rejimine Batman'dan tepki

Siyonist işgal rejimine Batman'dan tepki

Siyonist işgal rejimine Batman'dan tepki

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler