Siyonist işgal rejiminin ilhak planına karşı Filistinlilerin ortak çalışma programı

Siyonist işgal rejiminin ilhak planına karşı Filistinlilerin ortak çalışma programı

Gazze’deki İslami ve Ulusal Güçler Takip Komisyonu, işgal rejiminin Batı Şeria ile ilgili ilhak planına karşı sürdürülecek ulusal çalışma programını belirlemek amacıyla Gazze'de toplantı düzenledi.

Gazze Şeridi'ndeki İslami ve Ulusal Güçler Takip Komisyonu, işgal rejiminin Batı Şeria bölgesiyle ilgili ilhak planına karşı sürdürülecek ulusal çalışma programını belirlemek amacıyla Gazze'de "İlhak Planına ve Yüzyılın Anlaşması'na Karşı Birlik Halinde" başlığı altında bir olağanüstü toplantı düzenledi.

Gazze'deki bütün direniş gruplarının temsil edildiği bu toplantıda, işgal rejiminin 1 Temmuz'dan itibaren resmen gündemine alacağı Batı Şeria'nın ilhakı kararına karşı yürütülecek mücadele planı duyuruldu.

Plan bütün direniş gruplarından, işgal rejiminin ilhak planı, Filistin topraklarıyla ilgili uygulamaları ve tasfiye planları karşısında en etkili yöntem olacağını düşündüğü kapsamlı direnişin daha etkili hale getirilmesini istiyor. Bunun için de Filistin'in bütün bölgelerinde direnişin çok daha etkili bir hale getirilmesi, ilhak kararlarına karşı gittikçe genişleyen bir ulusal mücadele programının devreye sokulması gerektiği belirtiliyor.

Toplantıya katılanlar aynı zamanda direniş hareketlerinin genel sekreterlerini, ulusal birliğin yeniden sağlanması ve mevcut saldırganlıklara karşı ortak stratejiler geliştirilmesi için acil bir toplantıya çağırdılar.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.