Siyonist işgal rejiminin sözde milletvekilinden küstah çağrı

Siyonist işgal rejiminin sözde milletvekilinden küstah çağrı

Siyonist işgal rejiminin sözde milletvekili Uzi Dayan, işgal altındaki Kudüs ve Batı Şeria'da, işgalci rejim askerlerine güçlük çıkartan veya taş atan her Filistinlinin kurşunlanmasını istedi.

Siyonist işgal rejimi sözde dışişleri ve savunma komitesi, işgalci rejim askerlerine taş atan ve güçlük çıkartan başta çocuklar olmak üzere Filistinlilere karşı askerlerin tutumu hususunda toplantı yaptı.

Toplantıda sözde milletvekili Uzi Dayan, işgalci rejim askerlerinin, çocuk-genç bakmaksızın güçlük çıkartan her Filistinlinin kurşunlanması gerektiğini söyledi. Ayrıca Dayan, işgal rejimini, Filistinlilerin evlerini yıkma hususunda aceleci davranmaya çağırdı.

İşgal altındaki Kudüs ve Batı Şeria’da Filistinlilere imar izni konusunda zorluk çıkaran ve Filistinlilerin yaptığı imar izni başvurularının tamamına yakınını reddeden siyonist işgal rejimi, Filistinlilere ait binlerce evi "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıkıyor.

Siyonist işgal rejiminin yıkım ve esir alma zulmüne karşı gençler başta olmak üzere bütün Filistinliler, taşlarla direniş gösteriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.