Siyonist işgalci Netanyahu kana doymuyor: Gazze Şeridi'ne yönelik askeri operasyonlar yoğunlaştırılacak

Siyonist işgalci Netanyahu kana doymuyor: Gazze Şeridi'ne yönelik askeri operasyonlar yoğunlaştırılacak

Siyonist işgalcilerin saldırıları sonucu şehid ve yaralıların sayısı her geçen gün artarken, kana doymaz siyonistlerin sözde Başbakanı işgalci Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'ne yönelik operasyonların yoğunlaştırılacağı tehdidinde bulundu.

Gazze Şeridi'nden atılan roketler nedeniyle büyük panik yaşayan siyonist işgalcilerin sözde başbakanı siyonist Netantahu, Savaş Bakanı Benny Gantz ve Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi'nin de aralarında yer aldığı askeri yetkililerle toplantı yaptı. Siyonist Netanyahu, görüşme sonrası yaptığı açıklamada saldırıların "daha da yoğunlaşacağını" belirtti.

Siyonist işgalcilerin yaptığı saldırılarda şimdiye kadar şehid olan Filistinli sayısı ise 35'e yükselid.

Gazze Şeridi'ndeki Filistinli direniş grupları, işgal altındaki Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah Mahallesi'nden siyonistlerin çekilmesi için dün yerel saatle 18.00'e kadar süre tanımıştı. Ancak siyonist işgalcilerin buralardan çekilmemesi ve saldırılarına devam etmesi üzerine Filistinli direniş grupları işgalcilere çok sayıda roket fırlattı.

Bunun ardından işgal ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik "Duvarların Muhafızı" adı verilen ve Gazze Şeridi'ndeki birçok sivil yerleşim yerini füzelerle vurdu. Siyonist işgalcilerin saldırılarında son belirlemelere aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 35 Filistinli şehid oldu.

Siyonist işgalciler, Gazze sınır kapısına çok sayıda asker gönderirken, toplamda 5 bin yedek askerin saldırı için hazır bekletildiğini duyurdu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler