Siyonist işgalciler Batı Şeria ve Kudüs'te 5 Filistinliyi alıkoydu

Siyonist işgalciler Batı Şeria ve Kudüs'te 5 Filistinliyi alıkoydu

​Siyonist işgal rejimi Batı Şeria ve Kudüs'ün farklı bölgelerinde evlere düzenledikleri baskınlar sırasında Filistinli bir kadın ve oğlunun da olduğu birçok kişiyi farklı gerekçelerle alı koydu.

Siyonist işgal rejimi, dün gece ve bu sabah işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'ün farklı bölgelerinde evlere düzenledikleri baskınlar sırasında aralarında Kudüslü bir kadın ve oğlunun da olduğu birçok Filistinliyi farklı gerekçelerle alıkoydu.

Siyonist işgalciler, işgal altındaki Kudüs'ün "Eski Şehir" bölgesinde Ethem ez-Zateri, Silvan beldesinde ise hapishanedeki oğullarını ziyaret etmeye giden İman el-Avar ile oğlu Cibrili alıkoydu.

Öte yandan, siyonist işgal rejimi, el-Halil'e bağlı Dura beldesine baskın düzenledikten sonra evlerini bastığı 16 yaşındaki Mustafa Semir ile aynı yaştaki Mecdi Fevaz adındaki çocukları alıkoydu.

Ayrıca, siyonist işgalciler, Eriha kentindeki Akaba Ceber Mülteci Kampı'na baskın düzenlerken, kente bağlı Ayn el-Beyda köyünün girişine de askeri bariyer kurarak köye giriş ve çıkışları kapattı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.