Siyonist işgalciler, Covid-19'u Gazze'ye mi yaymaya çalışıyor?

Siyonist işgalciler, Covid-19'u Gazze'ye mi yaymaya çalışıyor?

​Filistin Esirler ve Özgürleştirilenlerin İşleri Heyeti, Gazze sınırında yakalananların birkaç saatlik sorgulamadan sonra rastgele Gazze'ye sokulmalarının, işgal rejiminin Gazze'de Coronavirus'u yayma niyetinin olabileceği uyarısında bulundu.

Bu konudaki açıklama, Heyetin Araştırmalar ve Belgelendirme Birimi Başkanı Abdunnasır Fervane tarafından yapıldı. 

Heyetin Araştırmalar ve Belgelendirme Birimi Başkanı Abdunnasır Fervane, işgal rejiminin geçtiğimiz ay içinde Gazze ahalisinden 13 kişiyi tutukladığını, bunlardan altı kişinin birkaç saat sorguya tabi tutulmalarından sonra serbest bırakılarak Gazze'ye geri gönderildiklerini bildirdi. 

Fervane, Gazze sınırında yakalananların birkaç saatlik sorgulamadan sonra resmi geçiş noktaları arasında yer almayan yerlerden rastgele Gazze'ye sokulmalarının işgal rejiminin Gazze'ye coronavirus sokma niyetinin olabileceği konusunda şüpheler uyandırdığını belirtti. 

Siyonist işgal rejimi askerleri arasında coronavirus oranının arttığına dikkati çeken Fervane, sorgulamadan sonra Gazze'ye iade edilen Filistinlilerin, kendilerine virüs bulaştırılması ihtimaline karşı tetkik yaptırmalarını gerek görüldüğünde de karantina altında tutulmayı kabul etmeleri çağrısında bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler