Siyonist işgalciler katliamlarına Kur'an ayetlerini alet ettiler

Siyonist işgalciler katliamlarına Kur'an ayetlerini alet ettiler

Siyonist işgalcilerin sıklıkla sosyal medya üzerinden İslam dinini ve Müslümanları hedef alan hakaret içerikli ve tahrik edici paylaşımlarda bulundukları biliniyor.

Gazze'ye yönelik insanlık dışı saldırılarına devam eden siyonist işgal rejimi, Gazze'ye yapılan saldırılar hakkında rezil bir paylaşımda bulunarak, Kur'an ayetleriyle alay etti.

Siyonist işgal rejiminin resmi Arapça sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Gazze'de sivil yerleşimlerin hedef alındığı bir fotoğraf paylaşıldı. Paylaşımda fotoğrafın üzerine, Kuran-ı Kerim'deki Fil Suresi'nin ayetleri yazıldı.

Gazze'ye yapılan bir hava saldırısının görüntüsünün yer aldığı paylaşımda, Müslümanlarla alay etmek maksadıyla Fil Suresi'nden "Rabbinin, fil sahiplerine ne yaptığını görmedin mi?" ayetine yer verildi.

Fil Suresi, Kâbe'yi yıkmaya gelen Ebrehe'nin ordusunun ebabil kuşlarının taşıdığı taşlarla yok edildiği "Fil Hadisesi"nden bahseden bir sure.

Dünya kamuoyunda büyük yankı uyandıran ve uluslararası kuruluşlar ile devletlerin tüm çağrılarına rağmen sivillere yönelik saldırılarını sürdüren siyonist işgalcilerin, resmi sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, Kur'an ayetleri ile alay olarak değerlendiriliyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.