Siyonist işgalciler Kudüs'te Filistinli 1 kadını şehid etti

Siyonist işgalciler Kudüs'te Filistinli 1 kadını şehid etti

Kudüs’ün kuzeyindeki Kalendiya kontrol noktasında dün akşam Filistinli bir kadının işgal askerlerinin açtığı ateşle şehid olduğu bildirildi.

Görgü tanıkları, işgalcilerin Filistinli kadını üzerine ateş açarak yargısız infaz ettiğini ve ilk yardım ekiplerinin müdahalesine izin vermediğini, ağır yaralı kadının uzun süre yerde yatarak kan kaybettiğini söyledi.

Siyonist işgalciler, Filistinli kadının bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğunu iddia etti. Eriha’daki Akabetu Ceber Kampı sakinlerinden olan kadının 28 yaşında olduğu bildirildi.

İşgal polisi daha sonra yayınladığı bildiride bıçak taşıyan Filistinli kadının Kalendiya kontrol noktasına geldiğini ve işgal askerlerinin kadına ateş açarak yaraladığını öne sürdü.

İşgal polisi Filistinli kadının yarası hakkında bilgi vermezken resmi işgal televizyonu Kan’ın yayınladığı görüntülerde bir kadının yerde hareketsiz yattığı görüldü.

Bu arada, Filistinli yerel kaynaklar, Kalendiya kontrol noktasında işgalciler tarafından şehid edilen kadının eski esir İbtisam Keabine olduğunu belirtti.

Keabine’nin 2015 yılında işgalcilerce alıkonulduğu ve 18 ay işgal rejimi zindanlarında esir kaldığı ifade edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler