Siyonist işgalcilerin araçlı saldırısına uğrayan Filistinli işçi yaralandı

Siyonist işgalcilerin araçlı saldırısına uğrayan Filistinli işçi yaralandı

Batı Şeria kentlerinden Tulkerem'in güneyinde siyonist bir işgalcinin araçlı saldırısına uğrayarak yaralan Filistinli genç işçi Nablus Redifiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İşinden dönmekte olan Nabluslu Muhammed Abdu Şehade adlı Filistinli genç işçi, Tulkerem'in güneyinde işgalci bir siyonistin araçlı saldırısına uğradı.

Aracın çarpmasıyla yaralanan Filistinli genç, tedavi edilmek üzere Nablus'taki Refidiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Siyonist işgalciler Filistinli işçilere sık sık bu tarz saldırılar gerçekleştiriyor

Siyonist işgal rejiminin 1948'de işgal ettiği topraklarda çalışmak için Tulkerem yakınlarındaki Firavun geçidinden geçmeye çalışan Filistinli işçiler, sürekli siyonist işgalcilerin saldırılarına maruz kalıyor.

24 Ocak Pazar günü, işgalcilerin Filistinli işçilerin üzerine attığı göz yaşartıcı gaz bombasından çıkan yoğun gazdan etkilenen Irak Taye bölgesi sakinlerinden 50 yaşındaki Fuad Sebti Cevde isimli işçi boğularak şehid olmuştu.

3 hafta önce siyonist bir işgalci, Ürdün Vadisi'nde aracını bir grup Filistinlinin üzerine sürüp ezme girişiminde bulunmuş, olayda bir Filistinli şehid olurken iki kişi de yaralanmıştı.

Geçtiğimiz salı günü ise bir Filistinli, Kalkilya'nın doğusundaki el-Funduk beldesi yakınlarında işgalcilerin saldırısına uğramıştı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.