Siyonist işgalcilerin Gazze planı

Siyonist işgalcilerin Gazze planı

İşgal rejiminin araştırma yapan sözde İstihbarat Bakanlığı, 13 Ekim tarihli onaylı belgesinde, Gazze'deki sivillerin Mısır'a zorla göç ettirilmesinin "olumlu ve uzun vadeli stratejik sonuçlar doğuracağını" öne sürdü.

Gazze Şeridi'nde 3 alternatif öneri belgede yer alıyor. İki önerinin reddedildiği belgede üçüncü öneri işgalciler tarafından kabul ediliyor.

Kabul edilen öneride, Gazze'deki sivil nüfusun Kuzey Sina'daki çadır kentlere taşınması, ardından kalıcı kentler ve tanımlanmamış bir insani yardım koridoru inşa edilmesi ve yerlerinden edilen Filistinlilerin girişini engellemek için işgal içinde bir güvenlik bölgesi oluşturulması önerilerek, bu alternatifin işgal rejiminin güvenliği için en çok arzu edilen seçenek olduğu belirtildi.

Mısır, Türkiye, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin bu planı mali olarak destekleyeceği ya da yerlerinden edilen Filistinlileri uzun vadede vatandaş olarak kabul edeceği iddia edilen belgede, Kanada'nın "hoşgörülü" göçmenlik uygulamalarının da bu ülkeyi potansiyel bir yeniden yerleşim hedefi haline getirdiği kaydedildi.

İşgal rejimi, Filistin topraklarını tamamen işgal etmek, halkı sefalette terk etmenin planlarını yaptığı ortaya çıktı. Sivillerin hedef alınması, halkı Sina Çölü'ne zorlama planının bir parçası olarak öngörülüyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.