Siyonist rejim Gazze'deki katliamlarına ara vermeden devam ediyor

Siyonist rejim Gazze'deki katliamlarına ara vermeden devam ediyor

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, dün sabah ateşkesin sona ermesinin ardından Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında çoğu çocuk ve kadın yaklaşık 200 Filistinliyi şehid etti. Saldırılarda, en az 700 kişi de yaralandı.

Siyonist işgal rejimi ile HAMAS arasında, daha fazla esirin serbest bırakılması için 7 gün uzatılan ateşkes dün sabah 08.00 sıralarında sona erdi.

HAMAS'ı ateşkesi bozmakla suçlayan siyonist işgal rejimi sözde ordusu, Gazze'deki katliam ve soykırımına yeniden başladı.

Dün Gazze Şeridi'nde birçok noktaya havadan ve karadan saldırılar düzenleyen siyonist rejim, saldırılarına gece boyunca da devam etti.

Savaş uçakları, Han Yunus kentine şiddetli hava saldırısı düzenledi. Saldırıda aralarında çocuklar ve kadınların da bulunduğu onlarca kişi şehid oldu ve yaralandı. Şehid ve yaralı sayısına ilişkin net sayı verilmedi.

Savaş gemileri de Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah şehrinin kıyı bölgelerine ateş açtı, şehrin semalarına onlarca aydınlatma bombası attı.

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, dün sabah ateşkesin sona ermesinin ardından Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında çoğu çocuk ve kadın yaklaşık 200 Filistinliyi şehid etti. Saldırılarda, en az 700 kişi de yaralandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.