Siyonist terör çetesinden Gazze'ye hava saldırısı: 2 şehid

Siyonist terör çetesinden Gazze'ye hava saldırısı: 2 şehid

Siyonist işgal rejimine ait uçakların sabah erken saatlerde Gazze'de farklı hedeflere yönelik olarak peş peşe gerçekleştirdikleri hava saldırılarında bir kişi şehit olurken en az iki kişi de yaralandı.

Filistin Sağlık Bakanlığı, 27 yaşındaki Ahmed Muhammed Eş-Şihri'nin Gazze'nin güneyindeki Han Yunus bölgesine yönelik saldırıda ağır yaralandığını ve daha sonra şehid olduğunu duyurdu.

İşgalcilerin, Han Yunus'un batı kesimine yönelik düzenlediği saldırıda ise üç kişi ağır yaralandı. Yaralananlardan biri daha sonra şehid oldu.

Siyonist terör çetesi, Gazze'de mücahitlere ait mevkilere ve tarım arazilerine yönelik olarak, farklı noktalara saldırılar düzenledi.

Han Yunus'un doğusunda ve batısında iki ayrı nokta saldırıya hedef oldu. Orta bölgede üç yere saldırı düzenlendi. Bunlardan birinin Nusayrat'ın batısındaki bir dinlenme tesisi olduğu belirtildi. Bölgenin kuzeyinde de mücahitlere ait bir mevki hedef alındı. Gazze şehrinde de en az iki noktaya saldırı düzenlendi. Gazze şehrinin doğusunda tarım arazilerine yönelik saldırı düzenlendi. Bölgenin kuzeyinde direnişçilere ait mevkiye yönelik saldırılarda civardaki evler ve muhtelif binalar zarar gördü.

Direnişçiler de işgalcilerin saldırılarına karşı bazı yerleri hedef alan eylemler gerçekleştirdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.