siyonistler, HAMAS'ın 5 Milletvekilini Tutukladı

siyonistler, HAMAS'ın 5 Milletvekilini Tutukladı

Siyonist terör devleti, Gazze yenilgisinin intikamını tutuklamalar ile almaya çalışıyor.

FİLİSTİN- Gazze'de ateşkes sağlandıktan sonra Batı Yaka'da Hamas ve İslami Cihad'ın lider ve mensuplarına karşı tutuklamaları yoğunlaştıran işgal ordusunun, bugün sabah düzenlediği baskınlarda Hamas'a mensup 5 milletvekilini gözaltına aldığı belirtildi. Baskınlar sırasında tutuklanan Filistinlilerin sayısının 100'ü geçtiği ifade edildi.

 

FİEM'in haberine göre, Hamas'ın Filistin Meclisindeki grubu olan Değişim ve Islah Grubu son baskınlarla ilgili basın açıklaması yaptı.Açıklamada "İşgal güçleri dün gece sabaha kadar Batı Yaka'nın El-Halil, Ramallah, Tulkerem, Kalkiliya ve diğer şehir ve beldelerinde sürdürdüğü hukuksuz baskın ve aramalarda şimdiye kadar en az 5 vekili gözaltına aldı. Ramallah yakınlarındaki El-Bire'den Filistin Parlamentosu Genel Sekreteri milletvekili Mahmud Er-Ramhi, El-Halil'den Basim Ez-Zeatir, Kalkiliya'dan İmad Nevfel ve Tulkerem'den de Fethi El-Kar'âvi tutuklandı."denildi.

 

Açık yenilgiyle çıktığı sekiz günlük savaştan sonra morali bozulan işgal ordusu hıncını Batı Yaka'dan çıkarıyor. İşgal güçleri ateşkesten sonra Batı Yaka'da başlattığı operasyonlarda onlarca Hamas lideriyle mensubunu tutukladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.