Siyonistlerin Batı Şeria’yı ilhak planına karşı siyasi birlik ve ulusal plan çağrısı

Siyonistlerin Batı Şeria’yı ilhak planına karşı siyasi birlik ve ulusal plan çağrısı

Filistin Yasama Meclisi üyesi Muhammed Et-Tall işgal yönetiminin Batı Şeria bölgesini ilhak planına karşı mücadele edilmesi için siyasi ve stratejik birlik sağlanması ve bu planlara karşı ulusal bir plan ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Filistin Yasama Meclisi üyesi Muhammed Et-Tall yaptığı açıklamada, siyonist işgal yönetiminin Filistin Yönetimi'ne baskı yapan bazı Arap ülkelerini en alt düzeyde ve Filistin halkının beklentilerinin çok altında bir planı kabule ve toprak konusunda emrivakiye razı olmaya zorlamak için teşvikte bulunduğuna dikkat çekti.

Et-Tall açıklamasında Filistin'deki, Arap dünyasındaki ve İslam dünyasındaki mevcut durumun işgal yönetiminin yahudileştirme planlarının önünü açtığını vurgulayarak Filistin Yönetimi'nin dışlanan kararlarıyla ve politikasıyla ve herhangi bir şeye iştirak etmeyi reddetmesiyle yalnızlaştığını belirtti.

Et-Tall açıklamasında işgal yönetimiyle güvenlik organizasyonunun işgalciye karşılıksız hizmetler sunduğuna dikkat çekerek davanın ve toprağın kaybetmesi durumunda yönetimin kalmasının ne kıymetinin olacağını sordu.

Milletvekili, işgal rejiminin planlarına karşı içeride bir birliğinin sağlanması, bütün bu planlara karşı güçleri birleştirecek samimi bir Filistin tavrının ortaya konması ve bugün işgal yönetiminin hiçbir şekilde riayet etmediği anlaşmalar üzerinde tekrar düşünülmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.