Sokak köpekleri bir çocuğu yaraladı

Sokak köpekleri bir çocuğu yaraladı

​Mardin'in Nusaybin ilçesinde evinin önünde oyun oynamak isteyen çocuk, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Geçtiğimiz günlerde Nusaybin'e bağlı Çatalözü Mahallesi'ndeki evinin önünde oyun oynamak için çıkan Eyüp Bıçakçı, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Saldırı sonucu vücudunun farklı yerlerinden yaralanan çocuk, ailesi tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçakçı, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Nusaybin HÜDA PAR İlçe Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağırman, taburcu olan Bıçakçı'yı evinde ziyaret etti.

Ziyarette geçmiş olsun dileklerinde bulunan Ağırman, başıboş sokak köpeklerini yetkilileri bir çözüm bulması gerektiğini söyledi.

Ağırman, "Sokak köpeklerini saldırısı sonucu çocuğun vücudunda ciddi yaralanmalar meydana gelmiş. Nusaybin genelinde sokak hayvanlarının çoğaldığını görüyoruz. Bu sokak hayvanları artık halka zarar vermeye başladı. Hayvanlarının böyle başı boş dolaşması halkı tedirgin ediyor. İlçenin kenar mahallerinin yanı sıra ilçe merkezinde de başı boş köpeklerinin dolaştığını görüyoruz.  Bu sokak hayvanlarına gerekli aşıların yapılıp yapılmadığını bilmiyoruz ancak belediyenin bu duruma acil bir çözüm bulması gerekiyor." dedi

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Eyüp Bıçakçı'nın babası Azat Bıçakçı, Ağırman'a yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Bıçakçı, son zamanlarda mahallerinde sayıları artan başıboş köpeklerin toplatılmasını ve yetkililerin konuya acil bir çözüm bulmalarını istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler