Solhan Çağrı Der'den 428 Aileye Et Yardımı

Solhan Çağrı Der'den 428 Aileye Et Yardımı

Solhan Çağrı Der Kurban Bayramında kestirdiği kurbanlıkların etlerini 428 aileye dağıttı.

BİNGÖL - Solhan'da yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle adını sık sık duyuran Solhan Çağrı-Der Kurban Bayramı`nda da yardıma muhtaç aileleri sevindirdi. Hayırsever vatandaşların ve derneğin üye ve gönüllülerin kurbanlarının kesimi ve dağıtımını üstelenen Solhan Çağrı-Der, kestirdiği kurbanlıkların etlerini 428 muhtaç aileye dağıttı.

 

Solhan Çağrı-Der Başkanı Nesim Yıldırım, konu ile ilgili yaptığı açıklamada kurban kampanyası çerçevesinde bayramda muhtaç ve fakir aileler için kurban kestiklerini ve kesilen kurbanlardan elde ettikleri etleri 428 aileye ulaştırdıklarını belirtti.

 

Yıldırım, "Kurban kampanyasında kurban bedeli 300 TL olarak belirledik. Bu şekilde kurban vermek isteyen hayırsever vatandaşlarımız ve derneğimiz gönüllüleri bize geldiler. Kurban seçiminde titizlikle davrandığımız gibi dağıtımını da hassas bir şekilde yaptık. Gerek kesim esnasında olsun ve gerekse de dağıtımında olsun kurban veren hayırseverler hazır bulunup arkadaşlarımıza eşlik ettiler. Bu yıl kurbanlıklardan elde ettiğimiz etleri poşetlere doldurarak, 428 aileye kurban etini ulaştırmış olduk." dedi.

 

Yapılan bu organizasyonlar ile yardımsever ve yardıma muhtaç vatandaşlar arasında bir köprü görevi gördüklerini ifade eden Yıldırım, "Yaptığımız hizmetlerin karşılığını sadece Allah`tan bekliyoruz. Bu organizasyonlar ile yardımsever ve yardıma muhtaç vatandaşlar arasında bir köprü görevi görüyoruz. Bu şekilde de kardeşlik bağı artacaktır. Bundan sonrada bu tür faaliyetlerimiz artarak devam edecektir." şeklinde konuştu (Muhsin Barış-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.