Soner Yalçın'dan İslam'a Küstahça  Hakaret

Soner Yalçın'dan İslam'a Küstahça Hakaret

Ergenekon Terör Örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklu bulunduğu cezaevinden 22 ay sonra tahliye olan ve ardından Sözcü Gazetesinde yazmaya başlayan Soner Yalçın, dünkü “Hizbullah evinden Erdoğan evine…” başlıklı yazısında, “Dincilik; bayağılıktır; kalitesi

Önüne gelen her fırsatta İslam düşmanlığı yapan Ergenekon Terör Örgütü zanlısı Soner Yalçın, bu defa bir adım ileri giderek İslam’a ağır hakaretlerde bulundu.

Yalçın, dünkü “Hizbullah evinden Erdoğan evine…” başlıklı yazısında, "Türkiye’nin geldiği yer maalesef burası; boşuna ortaçağ/dincilik diye yazıp durmuyorum. Dincilik; bayağılıktır; kalitesizliktir; varoşluktur; değersizliktir. Ve hırsızlıktır." şeklinde yazarak İslam'a olan kinini ve düşmanlığını dile getirdi.

İslam'ın hiç bir kesimine tahammül göstermediğini açık bir şekilde dile getiren Ergenekon Terör Örgütü zanlısı Yalçın, "youtube’daki telefon görüşmesini dinledim. İlk aklıma gelen ne oldu dersiniz: Hizbullah!
Evet, radikal dinci Hizbullah örgütü geldi; öldürdüklerini evlerinin bodrumuna gömüyorlardı. Türkiye bu “ölüm evlerinden” çıkan cesetleri tv’lerden canlı yayınlarla takip etti. Kendi kendime dedim ki: Radikal dinci örgütün evinden ceset çıkıyor! Ilımlı İslamcı partinin evinden dolar-Euro çıkıyor! Cemaat’in Pensilvanya’daki evinden ne çıkacak? Tahmin etmek zor değil…" sözleriyle yansıttı.

Yıllarca halkın kanını emen ve İslami camiaları türlü türlü senaryolar üreterek halkın nazarında kötü lanse etmeye çalışan, Müslümanları her türlü işkencelerden geçiren ve yıllarca cezaevine mahkum eden Ergenekon Terör Örgütü'nün yaptığı büyük zulümleri görmeyen Terör zanlısı Yalçın, Hizbullah'a da dil uzatarak geçmişteki iftiralarını canlı tutmaya çalıştığı görüldü.

Ergenekon Terör Örgütü'nün asit çukurları, toplu katliamaları ve işkence evleri tüm gerçekliği ile hafızalardaki yerini korurken, terör zanlısı Yalçın'ın senaryolar ile Hizbullah'a mal edilen mezar evler iftirasını gerçekmiş gibi dillendirmesi büyük bir akıl tutulması olarak değerlendirildi.

Yeni arayışlar ve planlar içerisinde olduklarını, "Yeni arayışları ve yeni idealleri yaratanlar geleceğin Türkiye’sinde iktidar olacaktır." sözleriyle dile getiren terör zanlısı Yalçın, yapılanmalarını güçlendirme gayreti içerisinde oldukları mesajını verdi. (Hürseda Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.