Sony Xperia Z inceleme video

Sony Xperia Z inceleme video

Sony, elindeki tüm teknolojileri bir telefonda topladı ve adını Xperia Z adını koydu. Bakalım Sony'nin Full HD ekranlı ve 13.1 MP kameralı telefonu neler yapabiliyor?

Rekabetin hızla zorlaştığı akıllı telefon pazarında ben de varım demek isteyen firmalar, ellerinden gelenin en iyisini yapmak için saldırmaya başladılar. Rekabet, en çok tüketiciye yarar teorisi yine haklı çıkıyor ve bu savaşta yine bizler karlı çıkıyoruz.

İyiki varsın rekabet!

Eğer tekel şartları geçerli olsaydı, Apple'ın eskiden yaptığı gibi iPhone modellerinde çok iddialı donanım özelliklerini göremezdik. Bir modeli geçmek için, diğerleri daha çok çalışıyor; tepedekiler de yerini kaptırmamak için yenilikler ekliyor. Az önce dediğim gibi sonuçta yine bizler kazanıyoruz.

2013 yılının başlarındaki bugünlerde, 2 sene öncesinden düşünemeyeceğimiz kalitede akıllı telefonlar hayatımıza girmeye hazırlanıyor.  Android sektöründe yüksekleri hedefleyen Sony, Xperia Z ile elinden gelenin en iyisini ortaya koymuş gibi gözüküyor.

Sony, eski hatasını tekrarlamadı

Sony'nin telefonları genelde başarılıydı ama hep bir eksik yön oluyordu. Şöyle ki, geçtiğimiz yıl bu zamanlarda hayatımıza giren Xperia S'in işlemcisinin eski nesil olması ve hafızasını yükseltemiyor olmamız başlıca örnekler arasında.

Sony, hatasını anlamış olacak ki herşeyin en üst düzey olduğu bir telefon geliştirme kararı almış. Evet bu telefon Xperia Z. Android dünyasındaki dengeleri değiştirir mi şimdiden bilemeyiz ama, teknik özellikleriyle bizim epey ilgimizi çekti diyebiliriz.

Xperia Z nihayet test merkezimizde

Ofisimize gelen Xperia Z'yi, pek çok açıdan değerlendirdik ve oldukça detaylı bir inceleme hazırladık. İnceleme videomuzu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca yazılı incelememiz, test tabloları ve çektiğimiz görsellerin tam çözünürlüklü fotoğraflarını da diğer sayfalarımızda görebilirsiniz. İyi seyirler.

Shiftdelete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.