'Soytarı' Arayanlar Aynaya Baksın

'Soytarı' Arayanlar Aynaya Baksın

Kutlu Doğum Programlarına saldırmakla gündeme gelmeyi hedefleyen şaklabanlar türedi son günlerde.

Kutlu Doğum Programlarına saldırmakla gündeme gelmeyi hedefleyen şaklabanlar türedi son günlerde.

Aynaya bakmayı unutup, çevrelerinde soytarı arayanlara tavsiyemiz hemen koşup bir boy aynasına bakmaları olacaktır. Çünkü tıpta Hipermetrop olarak adlandırılan bir hastalık var ki bu hastalığa yakalananlar "Yakın görmez" olarak adlandırılır. İşte Böyle biri hasbelkader işgal ettiği bir köşede Peygamber Sevdalıları'nın emeklerine saygısızlık etme cüretinde bulundu.

Bu bay Şaklabanın adını burada zikretmeyeceğim. Ama Adı geçen İnternet Sitesi'nin Muhterem Genel Yayın Yönetmenine sitemlerimi bildirmekten de imtina etmeyeceğim.

Bay Şaklaban, yazdığı yazısının ilk versiyonunda Peygamber Sevdalılarına ağır hakarette bulunmuştu. Ama gelen tepkiler üzerine ve inanıyorum ki Nevzat Çiçek Bey'in  de müdahalesiyle  hakaret içeren kimi ibarelerini yazıdan çıkardı. Ama yazının altına düştüğü notta, sefih düşüncelerini geri çekmediğini belirtmiş. Kendisine yakışan da budur zaten.  Çünkü Sefihlik, öyle beş dakikada değişen bir karakter değildir.

Benim merak ettiğim; Bu Kutlu Doğum etkinlikleri birilerine neden batıyor? Bu neyin kıskançlığı? Ya da siz, Peygambere sevgi yerine düşmanlık beslemekle kime kul olma sevdasındasınız? Peygamber Sevdalıları Hz. Muhammed'i seviyor. Ya siz ey Şaklabanlar, siz kimi seviyorsunuz?

Peygamber sevgisini gönüllerde diri tutmanın ne mahsuru var?

O topluluk, orada Allah Azze ve Celle'nin hangi emrine muhalif davranıyor ki, siz kalkmış o topluluğa laf atıyorsunuz?

Milyonlarca insanı Allah'ın emrine binaen Haremlik-Selamlık usulünce meydana yerleştirmeleri mi size batan?

Sadece D.Bakır'daki Programda Milyarlarca Salavatı Efendimizin Ruhuna ulaştırılması mıdır şaklabanların ağızlarından köpükler çıkartan?

Milyonları Siyer okuyup Peygamberin hayatını öğrenmeye sevk eden Siyer Sınavları mıdır sizleri kudurtan?

O topluluk, "Anam Babam sana Feda olsun" dedi diye mi azdınız ey zındıklar?

Peygamber Sevdalılarını, Kemalistlere, Putperestlere, Zerdüştlere, Sosyalist satılmışlara, Küçük Büyük tüm şeytanlara meydan okudular diye mi eleştiriyorsunuz ey Şeytanın dostları?

Kurdukları vakıf ve derneklerle halkın hadimi olup Allah Rızası için çalışmaları mı size batıyor ey Şeytanın kulları?

Evet, kimileri düşmanlığından kimileri ise hased ve kıskançlığın getirdiği düşük duygulardan dolayı Peygamber Sevdalılarına ve onların etkinliğine düşmanlık yapıyorlar.

Ama bu saldırganlar bilsin ki; Mehmet Göktaş Hoca'nın Diyarbakır Mitinginde dediği gibi, gün gelecek sizler de o meydanlara GE-LE-CEK-Sİ-NiZ. Geleceksiniz ve Peygamber Sevdalılarına biat edeceksiniz. Çünkü bu sevda size rağmen sizi de kuşatacaktır. Neden mi? Nedeni çok basit. Çünkü Peygamber Sevdalıları sizler için de dua ediyor.

Hak, tarih boyunca saldırıya uğrayarak büyümüştür. Kimi suları keser, kimi saldırıp bıçaklar, kimi gül dağıtanları gün boyu takip edip sonra da tehdit eder, kimi meydanları kapatır, kimi ise alır eline kalemi saldırır. Rabbim Hepsini ıslah etsin ıslah olmazlarsa da…

Her şeye, her saldırıya rağmen diyoruz ki; Biz Muhammedi Sabrın Evlatlarıyız.  Siz saldırın biz size dua ederiz. Siz saldırın, biz, hidayet bulun, isteriz. Gelin hep beraber Peygamberi zırhın, o sağlam kulpun gölgesine sığınıp Rabbimizin rızasını kazanalım.

Peygamber Sevdalıları'nın Sabrı korkudan değildir aksine Erdemliliğin bir sonucudur. Peygamber Sevdalıları 21 Nisan günü Amed Newroz Meydanında yüksek sesle bunu ilan ettiler.

Her şeye rağmen, şaklabanlara, kalem Donkişotlarına rağmen, bu kervan yürüyecek ve doğusundan batısına, Kuzeyinden Güneyine tüm ülkeyi; Türküyle, Kürdüyle, Lazı, Çerkezi, Zazası, Romanı, Dadaşı, Pomağıyla tüm halkı Peygamber sevgisiyle kuşatacaktır. Bu günün saldırganları, bu günün Şaklabanları da bu Rahmetten nasipleneceklerdir inşaallah.

Timetürk sitesinin genel yayın yönetmeni Nevzat Çiçek Twitter üzerinden gösterilen tepkiler üzerine; "sizde cevabınızı yazın yayınlayalım" demişti. Aha da cevabı yazdık. Kendisine de ulaştıracağım. Bakalım Sayın Çiçek, sözünde durup yayınlayacak mı cevabımızı.

Ayrıca ben, Sayın Çiçek'in de bu konuda duyarlılık sahibi olduğuna inanmak isteyenlerdenim. Şu an sitede var olan hakaret içerikli yazının benzerlerine müsaade etmeyeceğini de ümit etmekteyim.

Son olarak, Amed Nevroz Meydanında bir kardeşimizin elinde taşıdığı bir pankartta yazılan ibare ile yazıma son veriyorum. HÜSEYN ŞEHİT OLUR KIYAMLAR DURMAZ.

SELAM VE DUA İLE…

(ZÜLKÜF ER/HÜRSEDA HABER)

https://www.facebook.com/ebuhalil.elamedi?ref=tn_tnmn

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.