Sünnetçioğlu, Çaldıran Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Sünnetçioğlu, Çaldıran Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Van İl sağlık müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Çaldıran Devlet Hastanesinde bir takım ziyarette bulundu.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Çaldıran Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Çetin Okumuş’tan hastane hakkında bilgi aldıktan sonra, hastaları ziyaret ederek 'geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.

Hasta ve hasta yakınlarının sorunlarını dinleyen Doç. Dr. Sünnetçioğlu, "Çaldıran Devlet Hastanemiz ’de en iyi ve kaliteli hizmetin halkımıza sunulması için gereken her türlü desteği vermek için çalışmalar başlatacağız." dedi.

Hastanenin 25 yatak kapasiteli olduğunu, Çaldıran nüfusunun artmasıyla yetersiz kaldığını vurgulayan Sünnetçioğlu, "Sağlık Bakanlığı yatırımları kapsamında, İlçeye yapılmakta olan 75 yataklı tam teşekküllü hastanenin kaba inşaatı bitti. Hastane binasını da yakın zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmakla beraber daha iyi hizmet sunulması için hekim ve sağlık personeli sayısını da artıracağız. Bununla beraber 12 adet lojmanın yapıda bitirilerek teslim edildi. Hastanemizde bir adet 112 acil istasyonu bulunmaktadır. Ayrıca dört adet 112 acil istasyonu kurularak daha kaliteli hizmet vererek halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.