Sur esnafına yardımcı olacağız

Sur esnafına yardımcı olacağız

Sur Belediye Başkanı Bilal Özkan, ilçe esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Özkan, Sur esnafına yardımların devam edeceğini söyledi.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Sur Belediyesi Başkanlığına atanan Bilal Özkan, Sur esnafına rutin olarak yaptığı esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnafla bir araya gelen Özkan, çatışmalardan dolayı mağdur olan ilçe esnafına yardımların devam edeceğini söyledi.

Esnafın sorun ve isteklerini dinleyen Özkan, ilçede yaşanan çatışmalardan dolayı mağdur olan esnafa yardımların devam edeceğini belirterek, “Malum terör olayları sonucu sur ilçesindeki esnaf yeterince mağdur oldu. Elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olacağımızı belirttik.” dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Peynirciler Çarşısı Esnaf Temsilcisi Fatih Aybak, “Başkan ile ilk kez karşılaşmamıza rağmen bizi çok sıcak karşıladı. Çarşımızda yıkım olup olmayacağını sorduk. Başkan yıkımın olmayacağını belirtti. Pazar bakımı talebinde bulunduk. Olumlu yaklaştı, Temizlik İşleri Müdürürünü arayıp gerekli talimatı verdi. Kendisinden memnunuz inşallah uzun yıllar birlikte çalışırız.” ifadelerini kullandı.

Turgut Özal Yeraltı Çarşısı Esnafı Temsilcisi Aziz Çetin de kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, “Sayın başkana çarşımızın son durumunu anlattık. Kapı ve tavanımız çok kötü durumda. Sağolsun sayın başkanım ilgileneceğini belirtti. Çok samimice karşıladı bizi. Keşke bir dahaki seçimde başkanım gibi insanlar aday olur” dedi.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.