Sürat motosikletiyle bariyerlere çarptı

Sürat motosikletiyle bariyerlere çarptı

Bursa’da sürat motosikletiyle otobanda giderken kaza geçiren boks antrenörü hayatını kaybetti.

Boks antrenörü Levent Kütük (29) otobanda sürat motosikletiyle geçirdiği kazada bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Levent Kütük’den geriye kazadan yaklaşık 4 saat önce otobanda motosikletiyle çektirdiği fotoğraf kaldı.

Edinilen bilgiye göre, profesyonel boks antrenörü olan ve aynı zamanda Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir kimya fabrikasında çalışan 29 yaşındaki Levent Kütük, dün öğle saatlerinde kendisi gibi hız tutkunu motorcu arkadaşlarıyla birlikte tura çıktı.

Kocaeli ve Karamürsel'e giden grup Altınova Mevki'inde yeni açılan Bursa-İstanbul otobanından da geçti. Turu bitirdikten sonra evine gitmek için gruptan ayrılan Levent Kütük, otobanın Ovakça bağlantısında bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrularak bariyerlere çarpan Kütük, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kütük'ün cesedi, güvenlik güçleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Kazadan 4 saat önce otobanda fotoğraf paylaşmıştı

Arkadaşlarıyla birlikte tura çıkan Levent Kütük, kazadan kısa süre önce Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi'nde motosikletiyle fotoğraf çektirip sosyal medya hesabında paylaşmıştı. (Zeki Aras –İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.