Surface tabletler Amazon'da göründü

Surface tabletler Amazon'da göründü

Dev alışveriş sitesinde açılan Microsoft Surface tablet sayfası, bakın hangi ipuçlarını veriyor...

Amazon'un Almanya sürümünde Microsoft'un Surface tabletlerinin 5 farklı sürümü ortaya çıktı. Bu sürümler arasında daha önce duyurulmayan, 32GB'lık bir model de bulunuyor.

Surface ürün sayfalarında herhangi bir ücret bilgisi veya tarih yer almıyor. İsteyen kullanıcılar, ürünü satın almak mümkün olduğunda e-posta uyarısı almayı tercih edebiliyorlar. Sayfalarda görünen 10.6 inç'lik tabletlerden dördü, Microsoft'un Surface duyurusundakilerle eşleşiyor. Bunlardan bir tanesi 64GB, diğeri ise 128GB flaş belleşe sahip. Daha güçlü olan Surface Pro'lar ise Intel Core i5 Ivy Bridge işlemcilerine ve Windows 8'in tam sürümüne sahipler. Bu tabletlerin normal tabletlerden daha pahalı olabileceği düşünülüyor.

Microsoft'a yakın bazı kaynaklara göre Surface Pro'nun fiyatı 999 dolardan başlayacak (yurtdışı fiyatları). Windows RT'li Surface tabletler ise 599 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.  İlk defa Amazon Almanya'da ortaya çıkan 32GB'lık Surface Pro modeli ise aynı işlemciye ve özelliklere sahip. Bu modelin fiyatıyla laptop ve ultrabook'lara rakip olacağı düşünülüyor.

Surface RT'li modellerin ikisi (32GB ve 64GB'lık modeller) ise Nvidia'nın dört çekirdekli Tegra 3 işlemcisine sahip.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.