Suriye sınırında 1 asker hayatını kaybetti

Suriye sınırında 1 asker hayatını kaybetti

Suriye’de IŞİD ile muhalifler arasında yaşanan çatışma bölgesinden gelen bir merminin Kilis sınırında görev yapan bir askere isabet etmesi sonucu yaralanan asker, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Suriye sınırında bulunan Kilis sınır bölgesinde görev yapan bir asker, IŞİD ile muhalif gruplar arasında yaşanan çatışma bölgesinden gelen bir merminin isabet etmesi sonucu yaralanan asker tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kilis merkeze bağlı Akıncı Köyü sınır hattında meydana gelen olayda, IŞİD ile muhalif gruplar arasında yaşanan çatışma bölgesinden gelen  kurşunlardan biri henüz ismi öğrenilemeyen bir askerin göğsüne isabet etti.

Ağır yaralanana asker, ambulansla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Öte yandan, Suriye tarafından atılan 2 roket mermisinin Kilis'e düşmesi sonucu yaralan 8 kişiden 1’i tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden yaralının Kilis Devlet Hastanesinde tedavi gören 42 yaşındaki Belediye çalışanı Mehmet Emin Onarıcı, olduğu öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.