Sürücü kursları Coronavirus tedbirleri ile eğitime devam ediyor

Sürücü kursları Coronavirus tedbirleri ile eğitime devam ediyor

Türkiye'de yeni tip Coronavirus vakalarının görülmeye başlandığı mart ayında okullarla birlikte kapatılan sürücü kursları, 1 Haziran'dan itibaren eğitimlerine tekrar başladı.

Bütün hazırlıklarını tamamlayan sürücü kursları, Coronavirus'le mücadele önlemleri kapsamında eğitimlerine devam ediyor.

Coronavirus nedeniyle yaklaşık 3 ay eğitime ara vermek zorunda kaldıklarını söyleyen Beycan Sürücü Kursu yöneticilerinden Zeydan Beycan, eğitim sürecinin eskisinden daha farklı olduğunu, dersliklerde ve eğitim araçlarında sosyal mesafenin korunmasına önem verildiğini kaydetti.

Beycan, "Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 12 Mart tarihinde özel eğitim kurumları da devlet okulları ile birlikte kapatıldı. O tarihten 1 Haziran'a kadar sürücü kursları olarak kursiyer kayıt alamıyorduk ve dönem kayıtlarını yapamıyorduk. 1 Haziran'dan itibaren kayıt almaya başladık. Kurs olarak Coronavirus'le mücadele önlemleri kapsamında eğitimlerimiz devam ediyor. Hem bizler hem de kursiyerler bu durumdan memnun." dedi.

Herkesi virüsle mücadele önlemleri kapsamında kurallara uymaya davet eden Beycan, salgının bir an önce bitmesi dileğinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.